(Doujin Game)[080331] [Soft Circle Courreges] 架空の境界 -hallucination- Guide by B_S

wei~!!! ada panduan game na dari si kakek mesum~!!!

ne!!!!

ada jg penjelasan tiap option na…sasuga kakek mesum, nda tanggung tanggung maen na

by Black_Saber on April 10, 2008, 03:56:33 PM

Kakuu no Kyoukai –Hallucination-

Another doujin game made by Soft Circle Courreges. Yeah. The same like H24/7, and even have the same system like it. I’m talking about one girl, and you choose how to fuck her. But, this time, u chose how u fuck it, with a lot of slimy tentacle! Yeah, Tentacle. Don’t make me� repeat thrice. Tidak dianjurkan untuk para pria baik dan penyayang. This is a story of rapping, violating, and many-many sadistic moves. Nice. I become sadist now! Yey!

First, pilih nama ceweq dan anda. Anda berperan sebagai sensei :P. (Tentacle-Sensei, lol). Default adalah :

Done, silahkan lanjutkan ke cerita. Well, I dun’ giv a damn ‘bot da story, so I just skip all of it to menu. This kind of game is just for fun n fap after all..

As usual, the first option is sex scene. The different is the second and third. The second is… hmm.. regains some stamina. It’s look like this option can’t not be used a lot. The third is “splash”. When your girl have a lot of cum in her, use this to completely clean her. And there is sound effect splashing water if u use this, Lol!! Hah! Who use this after all. We like girls in cum, are we?

Okay, ke option pertama. Full list dalam sex scene adalah seperti ini.

Option pertama. “Fellatio”. With a� tentacle of course. Choose this a lot and it with change to a more bigger tentacle :p.

Option kedua, “Double Fellatio”. Hmm.. tidak 2 sebenarnya, Cuma gentian 1 1. Yeah, I’m actually enjoy this.

Option ketiga, “Egg Penetration”. Sebuah tentacle bakal masuk kedalam, dan menembakkan spermnya. Jika sering memilih ini, beberapa telur.. or a thing? bakal keluar dari dalam. Damn. I’m cumming at this part.

Option keempat, “Double Penetration”. Yeah, you fucked your girl with two tentacle in her pus**. Nice? Yes, it is. For me.

Option kelima, “P0n0s Fapping”. Wait. A girl with a stick? Tanpa alasan yang jelas, tiba-tiba saja para tentacle itu memunculkan batang dan.. dan.. look at the option name. Satisfied? No? Wait for the next option.

Option keenam, “Anal Penetration”. Pertama dengan tentacle besar, selanjutnya dengan tentacle yg makin besar. Percobaan pertama dia menjerit.. Percobaan kedua mulai tenang, dan percobaan ketiga, dia mendesah. Selanjutnya dia tenggelam dalam kepuasan..
Option tujuh, “Double Anal Penetration”. So intense and I like it. If im not forgot, I’m cumming here.

Option delapan, “Mouth n Nose Penetration”. Hmm. I don’t really pick this a lot, I don’t like hurting my girl, u know.

Option Sembilan, “Mouth n Pus** Penetration”. Oh, of course I like this. Pertama, seperti biasa, pelan-pelan menggunakan tentacle kecil, lalu beberapa saat setelah anda memilih ini terus, berubah menjadi tentacle raksasa. Awesome!

Option sepuluh, “Breast Fucking”. 1 tentacle raksasa di tengah, dan 2 tentacle kecil di kedua dadanya. Like it?

Option sebelas. Yay! Kita melawati batas H24/7 >.<. “Breast n Pus** Fucking”. You can do this with a man, girl. At least 3 man, or some kind of tentacle monster, just like this game >.<.

Option duabelas, “Electricity”. Apparently, this tentacle monster can emits some electricity. Dan begitulah. Wisemen said, electricity is the best drug to pleasure :p. (who the hell say that, anyway?)

Option tigabelas, “Egg”. Finally. Telur-telur akan keluar dari tempatnya. First, second, third, fourth.. and many more >.>. I love this game.

Option empatbelas, 1 more to go!! “still-can’t-understand-what-this-tentacle-do”. Jika dilihat, hanya mulut yg di masuki, namun entah kenapa ada hal2 lain yang masih belum jelas. Hmm.. will try to study again.

Option limabelas, terakhir dan paling mantap dari semuanya!!!! “All Hole Fucked!!!”. Including p0n0s will be there again. All. Yes, and I mean it. It’s the third I’m cumming in this game. I’m really love this game.

Oh iya. Lupa bilang. Disini anda juga bisa level up status. Dengan perbedaan, level up membutuhkan jumlah yang lebih dari level saat itu. Misalnya, Stamina anda level 10. Anda membutuhkan 11 point untuk naik ke 11. Dan seterusnya. Status nantinya akan bisa lanjut jika anda mengulangi game ini lagi.

Item. Kali ini anda membutuhkan point untuk membelinya. Beberapa hampir sama seperti H24/7. Jd tidak perlu dijelaskan. Daftarnya :

Ending dari game ini ada 2. Bad Ending dan Good Ending. Jika anda main dari awal game ini, mana yg anda suka?

Good Ending. Akan didapat jika anda tidak terlalu memaksa ceweq anda. Please be kind to your girl :p. Jadi, Good Ending adalah ceweq anda akan mulai ketagihan dengan tentacle, dan meminta lebih. Akhirnya, sang sensei yang turun tangan. Finally, she fucked in normal ways…

Bad Ending. Didapat jika anda adalah seorang yg sadistic. Yeah, I actually got the Good Ending in the first time play. Believe it or not. It’s look like I’m not actually a sadist. Gampangnya, u choose option 15 from beginning to end. Always like that, u got bad ending. Disini, anda akan memaksa menggunakan tentacle terbesar dan menusukkannya ke ceweq anda. Dia bahkan sampai pingsan, dan snap. Dan akhirnya menjadi boneka seks anda. Puas? Of course.

Puas tamat sekali? Not. I’m in the middle of the fifth now. This game never bored me. You can actually end this game in just 5 hour or so. So, why not? Thanks to my beloved friend for this game, Niki.

Regards, Black_Saber.

Advertisements

~ by ouja on April 24, 2008.

4 Responses to “(Doujin Game)[080331] [Soft Circle Courreges] 架空の境界 -hallucination- Guide by B_S”

  1. Weii…. senpai… o_O ternyata sayha tau kenapa anda d blng kakek mesum… >.> btw… ngasih guide nya ga ngasi game nya sama aja boong dong xD. Last note, did you just mention some name that i know? o_O sayah kira nama dia d rahasiakan d publik xD

  2. ahahahahaha thx for the guide ^^

  3. nama apaan? si ouja cuma kopipes dr moecon tuh,yg notabene anak2 sana uda pada tau gue.. wuakakaka..

    *tabok ouja*

  4. yah kan emang uda disebutin dari sana 😀 nama si Mesum itu jg ngelink ke sono 😀

    yah, tp krn beberapa makhluk yg masi belom meninglakan Humanity na dan kek na cmn bakal merusak kl ke moecon jd gweH taruh disini aja 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: